Untitle

Det här är första gånger jag har haft ett ok internet och tid att skriva. Det har hänt så jevla mycket, vet inte riktigt vad jag ska skriva. Var i Singapore i tre dagar. Det var rätt kul där, för det fanns många språk där. Mandarin, malaysianska, engelska, indiska, taiwanesiska och jag förstod liksom det mesta av vad de sa, men jag kunde ett språk som ingen där kunde. Iaf, gick runt rätt mycket och kolla in massa grejer där. Merlion, little India, Sentosa, gold sands (tror jag det heter på engelska) och självklart China Town.

Det var kul att träffa några släktingar från farsans sida också. Inte så ofta jag gör det.

Tiden i australien har väl mest gått åt att hitta någonstans att bo. Fast tempot här är sååå långsamt. Jag diggar det lite faktiskt. Jag ska ju chilla nu, vet dock inte om ekonomin är tillräckligt bra för det. Äsch, vi får se hur det går. Ska kanske till Casino ikväll, skulle vart kul att dra hem $1000.

Mött lite olika personer det finns massa asiater och norskor/norrmän här asså. Shit. Ni anar inte. Tror de kommer att ta över guldkusten om några år.

Ska förmodligen kolla in Surfers sen.

Annonser

5 reaktioner på ”Untitle

  1. Låter riktigt nice! 🙂 men långsamt tempo har väll på ett sätt inte riktigt varit din grej, du vill ju hela tiden ha en massa grejer att göra. Du kanske kommer go crazy efter ett tag. Haha. Men du förtjänar också att ta det lugnt. 🙂 kul att du skriver lite i bloggen btw. men ska bli roligare att få höra om allt ”face to face” på skype! 🙂 puss

    • Långsamt tempo har faktiskt inte riktigt varit min grej. Men jag tror att jag borde börja ta det lugnt. Eller så blir jag skitlugn. Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s