Sågad

Träffade som sagt min handledare idag. Asså vårt arbete blev såå jevla total sågad. Vi hade ju förväntat oss lite kritik och feedback. Han kom lite sent. När vi gick in på hans lilla kontor och hade satt oss  så vände han sig mot oss i sin kontorstol, lutade sig framåt med armbågarna mot knäna och sa. ”Det här är er första uppsats och ni är inte vana vid att skriva…” Vi bara ”Ah.” Sen kom hela fadderullan, till en början så tänkte jag, äsch det löser vi på några dagar. Sedan Ok, där ryker julen också. Helvete nu ryker mellandagarna också. Asså seriöst kommer vi någonsin hinna klart eller? Samtidigt så sjunk vi djupare och djupare ner i våra stolar. Där var hela vårt lov förstört.

Det kunde ha varit så farligt, men det var inte så farligt. Han räknade upp en massa grejer som vi var tvungna att ändra. Vilken jevla tur att vi var klara så jevla tidigt. Palla ändra det på några dagar.

Nu till Toni och lite andra nyheter. Idag träffades jag och Samir. Jag hade förberett hyreskontrakt och när vi träffades var det inga problem utan vi snackade lite allmänt sen och skrev på kontrakten. Därefter klargjorde vi hur och när överlämningen skulle gå till sen så gick han. Det var det jag hade idag, vi här på vemartoni önskar er en fortsatt trevlig kväll och vi återkommer någongång i framtiden.

P.S Ni måste se världens grymmaste taekwondo fight.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s